Toborzás

 

Óbudai Events


Kik is vagyunk mi? 

Olyan hallgatókból álló csapat, akik azon dolgoznak, hogy minden hónapban legyen legalább egy olyan esemény, ahol kicsit lelazulhatsz. 

Hogy lásd mire gondolunk:

https://www.facebook.com/pg/obudaievents/photos/?tab=album&album_id=1966715500042153&ref=page_internal

Az Óbudai Events csapat célja, hogy az unalmas, szürke hétköznapokat színesebbé tegye. Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy az itt töltött éveiedet a legizgalmasabbá varázsoljuk. Facebook és Instagram oldalainkon mindig a legfrissebb rendezvényekről tájékoztatunk és egyben meg is hívunk. Érdemes gólyaéveid során a legtöbb rendezvényre ellátogatni, hiszen a kapcsolatok, barátok szerzése meghatározó támpont a karriered, életed építésében.

Tartozz te is ehhez a közösséghez! Építs kapcsolatokat! 

Kövess minket a Facebook-on és az Insagramon, így biztosan nem maradsz le az eseményekről, csapatépítőkről, nyereményjátékokról. 

Ne feledd like-olni az Óbudai Events  oldalt, hogy le ne maradj a jobbnál-jobb eseményekről.

 

Jelentkezz a csapatunkba! 

Téged keresünk, ha 

 

– jól tudsz kommunikálni, 

– extrovertált személyiség vagy,

– szereted a csapatmunkát 

– érdekelnek a rendezvények

– korábban dolgoztál rendezvényes területen

– szereted az embereket

– ha központi személynek érzed magad 

– ha igényled a pörgést

Amit ajánlunk

 

– belföldi fesztiválokon való részvételi lehetőség

– remek csapat és hangulat egész évben

– karrier, kapcsolat építés

– suli mellett rugalmasan végezhető feladatok

– jutalom az elvégzett feladatok után


Ha úgy érzed benned is megvan a vágy, a kitartás, az ösztönző képesség, akkor ne habozz, jelentkezz hozzánk, jelentkezz a csapatunkhoz! Küldj magadról egy néhány soros bemutatkozót, önéletrajzot a toborzas@hok.uni-obuda.hu címünkre, ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot! 

Kérünk, hogy a tárgyban mindenképp tüntesd fel, hogy ”Óbudai Events”.

 

OE - Gepárd Hallgatói Kör


Ha úgy érzed, hogy határozott fellépéseddel és megbízhatóságoddal képes lennél segíteni az események zavartalan lebonyolítását, akkor várjuk jelentkezésed, köztünk a helyed! 

Röviden rólunk: formailag egy hallgatói kör vagyunk, de a valóságban egy nagy, összetartó baráti társaság. Mi a rendezvényekre nem bulizni, hanem dolgozni járunk! Háttérből figyelünk, hogy minden a maximumon teljesüljön! 

Nem ritka, hogy megjelenünk fesztiválokon is a szervezői oldalon. Fontos ismérvünk a megbízhatóság és a precizitás! Amennyiben amellett, hogy egy jó társaság részévé válsz, szeretnél egy kis pénzt keresni, csatlakozz a csapatunkba!

 

Itt tudsz jelentkezni: 

toborzas@hok.uni-obuda.hu

Amit kérünk: néhány gondolat magadról, korábbi tevékenységeid, sport előélet stb.
Kérünk, hogy a tárgyban mindenképp tüntesd fel, hogy ’gepárd”

 

Itt tudsz jelentkezni: 

toborzas@hok.uni-obuda.hu

 

μszaki hallgatói lap 

 

A μszaki hallgatói lap egy nagy hagyománnyal rendelkező hallgatói újság, melynek minden hónapba jelenik meg száma. A hallgatók, a sokszínű témák miatt nagyon kedvelik. Az újság több szerkesztővel, újságíróval rendelkezik.

Szívesen írnál cikkeket a hallgató társaidnak érdekes témákban? Mindig is érdekelt, hogy milyen érzés egy saját cikket egy újságban viszont látni?

Ha úgy érzed benned is megvan a vágy, a kreativitás, akkor ne habozz, jelentkezz hozzánk, jelentkezz a csapatunkhoz! Küldj magadról egy néhány soros bemutatkozót, önéletrajzot a toborzas@hok.uni-obuda.hu címünkre, ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot! 

Kérünk, hogy a tárgyban mindenképp tüntesd fel, hogy” μszaki”

 

TikTok csapat

 

Szabad idődben a tiktokot pörgeted? Szívesen gyártanál egyben vicces és hasznos contentet is? Vannak ötleteid, amiből tiktok brandet készítenél vagy csak megújítanál néhány mostani, menő táncmozdulatot? Ha van kedved segíteni az Egyetem megjelenésében ezen a rendkívül népszerű platformon csatlakozz!

 

Ha úgy érzed benned is megvan a kreativitás, akkor ne habozz, jelentkezz hozzánk, jelentkezz a csapatunkhoz! Küldj magadról egy néhány soros bemutatkozót, önéletrajzot a toborzas@hok.uni-obuda.hu címünkre, ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot! 

Kérünk, hogy a tárgyban mindenképp tüntesd fel, hogy” tiktok”