Tekerj az EFOTT-ra! 2017

2017.07.11. 10:00 - 2017.07.11. 19:00
Tekerjünk együtt az EFOTT fesztiválra!!

Idén is meghirdetjük az egyik legsportosabb fesztiválprogramot, a Tekerj az EFOTT-ra! kampányt. Célunk a sportos, egészségtudatos életmód népszerűsítése, ezért bízunk abban, hogy minél több fesztiválozó érkezik kerékpárral a rendezvényre. 

Természetesen annak is lehetősége van részt venni a programon, aki előzetesen nem váltott hetijegyet, hiszen az 1367 Ft-os Tekerj az EFOTT-ra! karszalagot megváltók jogosultak a Fesztivál -1. napjának programjain részt venni. 

A programon való részvétel feltételei:
- 1367 Ft-os „Tekerj az EFOTT-ra” jegy megvásárlása az efott.hu-n (csak a Fesztivál -1. napjára érvényes)
- bringa@efott-hu e-mail címen, július 5. 24:00-ig jelentkezni (név, email cím, telefonszám, rajtszám megadásával, illetve jelezni szükséges a kerékpárbérlés igényét)
- a hetijeggyel érkezőknek is szükséges megváltani a „Tekerj az EFOTT-ra” jegyet
- A megvásárolt vouchert a szervezők, a budapesti indulás helyszínén, napi karszalagra váltják.

A résztvevők a napijegyen kívül indulócsomagot kapnak, amely tartalmaz különböző frissítőket, ajándékokat és kerékpáros vásárlási utalványt. Ezek mellett mindenki a saját maga által kiválasztott rajtszámmal vehet részt a programon, amit a szervezők biztosítanak és annak érdekében, hogy a résztvevők számára még emlékezetesebb maradjon a rendezvény, beérkezéskor emlékérmet ajándékozunk a sikeresen teljesítőknek. A túra közben négy állomáson biztosítunk frissítőpontot.

(Tervezett útvonal: Bp – Biatorbágy – Etyek – Alcsútdoboz – Lovasberény – Nadap – Velence ~70km)

A hetijeggyel érkezők csomagjainak elszállítását mi vállaljuk, illetve a Fesztivál bejáratánál elhelyezett kerékpártárolóban lehetőségük lesz elhelyezni bringájukat. (A kerékpártárolót azok is igénybe vehetik, akik a szervezett túrán nem vesznek részt, esetleg máshonnan érkeznek. A tároló 300 db bringa elhelyezésére alkalmas)

Kerékpár bérlésére is van lehetőség, amit előzetesen kell jelezni a megadott jelentkezési címen. 

A „Tekerj az EFOTT-ra!” megnyitója 2017. július 11-én 10 órakor veszi kezdetét Lágymányoson, az Egyetemisták Parkjában, majd a köszöntők és tájékoztatók után kezdetét veszi a közös, felvezetéssel kísért, kerékpáros túra.

A megnyitó keretein belül díjazásra kerül a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség idei „Legizmosabb Egyetem” versenysorozatának győztese is.

https://www.facebook.com/events/115111049096448