Nőként a műszaki világban – ABB Női Mentorprogram

Kedves Hallgatók!

A műszaki vonalon dolgozó nők részvételének erősítését és munkavállalási kedvük növelését tűzte ki célul az ABB Kft. 7 éve sikeresen futó női mentorprogramjával. A vállalat pályázatot hirdet „ABB Női Mentorprogram” névvel a műszaki felsőoktatásban - tanuló női hallgatók számára.

A program célja, hogy hallgatók már tanulmányaik alatt megismerkedhessenek egy nemzetközi cég működésével, valamint motiválja a  nőket a műszaki területen történő elhelyezkdésre. A változatos programok mellett a részvevők a cég szakemberei és vezetői közül saját mentort is kapnak, akikkel a félév során 5 alkalommal konzultáción vehetnek részt.

A pályázat nyertesei mélyebb betekintést nyerhetnek egy multinacionális vállalat mindennapjaiba a rendszeres személyes/online konzultációk keretein belül, valamint telephely-, vagy gyárlátogatáson vehetnek részt. A cég nagy hangsúlyt fektet az ABB női vezetőivel és a HR szakemberekkel való találkozásra, ezáltal a tanulók pontos képet kaphatnak arról, hogy milyen életpálya modellek léteznek a műszaki területen, nőként milyen pozíciókat célozhatnak meg a későbbiekben, amikre eddig talán nem is gondoltak volna. A tanácsadások keretein belül tippeket kapnak a későbbi elhelyezkedéshez, de akár gyakornokként is aktívan bekapcsolódhatnak a munkába.

 

Határidő: 2021. október 31.

 

További információ és jelentkezés: https://new.abb.com/hu/palyazati-felhivas