Mateking 2021

Mateking hozzáférés újra!

A mateking egy forradalmian új matektanulási módszer, amit azért választottak már több mint 160 ezren, hogy végre ne álljon a matek a tanulmányaik és a sikereik útjába. Rövid, könnyen érthető epizódokban, szemléletes példákkal magyarázzuk el a legbonyolultabb matematikai összefüggéseket is. Ezzel nem csak rengeteg időt spórolunk meg a nálunk tanuló diákoknak, de közben igazi élménnyé is változtatjuk számukra a matektanulást.

És most nem csak időt, hanem még pénzt is spórolunk Neked, ugyanis a HÖK-kel közösen rengeteg ingyenes hozzáféréssel és szintén rengeteg 50%-os kedvezményes hozzáféréssel szeretnénk hozzájárulni a félév sikeréhez.

A HÖK és a mateking.hu közösen segít nektek a matekos tantárgyak könnyebb teljesítésében. Ezért 2021. október 11-én 18 órától 200 darab ingyenes és 400 darab 50%-os mateking hozzáférést osztunk ki. A kedvezményt úgy tudod igénybe venni, hogy az előfizetésnél beírod a következő kuponkódot: OEpass

Az első 200 beváltó kapja a 100%-os kedvezményt az utánuk következő 400-an pedig az 50%-os kedvezményt. Úgyhogy légy résen!