KGK Rendezvények

Tavaszi/Keleti Napok

Hagyományokhoz hűen minden félévben megrendezésre kerülő esemény, ami nem szól másról csak a lazításról és egy-egy nehéz óra utáni feszültség levezetésről, amelyet a kényelmes babzsákfoteleink, pár hideg sör és a kellemes zene tesz lehetővé. Várunk minden karról érkező hallgatót, akinek van épp néhány lyukas órája vagy csak épp nincs programja a Tavaszmező utcában található „A” épület udvarán, ahol izgalmas játékokkal (beerpong,csocsó,streetball), ajándéktárgyakkal és érdekes előadásokkal készülünk Nektek. Valamint a szintén hagyománynak számító Vándorkorsóra való jelentkezéseteket is itt adhatjátok le, amelyet 2019 októberében a Kandó HÖK-kel karöltve szervezünk meg.

Vándorkorsó

Izgalmas csapatverseny és Budapest kocsmáinak felfedezése, különféle szórakoztató játékokkal megfűszerezve. Álljatok össze minimum 5-en maximum 10-en és találjatok ki minél frappánsabb csapatnevet, mert plusz pont jár érte. Szerezzétek meg a saját vándorkorsós pólótokat, feszítsetek benne és vegyétek be a várost és tegyetek meg mindent, hogy a Ti csapatotok legyen a legjobb! Majd miután felkerestétek az adott pubokat, találkozzunk a többi óbudaissal a Kandó szervezte fergeteges bulin, ahol hajnalig tartó tánc és szórakozás vár Rátok!

Menedzserbál

A KGK legnívósabb rendezvénye, ahol egy este erejéig minden résztvevő hallgató előveszi a szekrénye mélyéből a legszebb ruháját, hogy abban díszelegjen kellemes emberek, finom ételek és italok társaságában. De nem kell aggódni nem csak erről szól az este. Lesz photobox, ahol vicces pózokban készítünk Rólatok képeket illetve a zenei válogatástól sem kell aggódni ugyanis lesz kívánságműsor. A jelentkezés regisztrációhoz kötött, amiről hamarosan kaptok információt.

Nincs kiválasztott galéria