KELETI (KGK) Rendezvények

Keleti Napok - Fények Éjszakája

A hagyománynak számító Keleti Kari Napok az őszi félévben kerülnek megrendezésre. A két napos rendezvény során számos program várja a Kar és az Egyetem hallgatóit. A "sport napon", a sporté a főszerep, ahol olyan versenyeken vehetnek részt az érdeklődök, mint a csocsó bajnokság, pingpong verseny, Tanár- Diák foci és a Beer Pong Bajnokság. A "karrier napon" szakmai előadásokkal, érdekes témákkal várjuk a hallgatókat, valamint megkoszorúzzuk Keleti Károly szobrát. Mindkét nap esetében hatalmas sörsátrat állítunk fel a Campuson, ahol sült kolbász illata száll és babzsákfoteleken lehet kipihenni a tanulás fáradalmait.

A kétnapos programsorozat a "Fények éjszakája" nevű bulival zárul, mely külsős helyszínen kerül megrendezésre és a fő szerep a fényé.
 

Keleti Károly Országos Levelező Közgazdaságtan és Levelező Marketing Verseny

Évről évre minden őszi félévben a Keleti Károly Gazdasági Kar megrendezi az országos levelező versenyét középiskolások számára, mind közgazdaságtan, mind pedig marketing témában. A gazdasági szakközépiskoláknak kiküldött feladatokat 4 fordulón keresztül kell megoldania a három fős csapatoknak és hétről hétre visszaküldeni kitöltve. A legjobb 5 csapat mindkét kategóriában pedig részt vehet, az Egyetemen megszervezett élő döntőn, ahol önállóan kell egy egy komplex feladatot elvégezni.


KGK Karácsonyi Projekt

2013 Decemberében egy új hagyományt próbáltunk teremteni, egy Különleges Gyermek Karácsony megszervezésével, ahol egy gyermekotthon kis lakónak kedveskedtünk egy igazi karácsonyi ünnepséggel, ajándékokkal, melyeket a Hallgatók gyűjtöttek össze, süteményekkel, kakaóval és bűvész bemutatóval. A jótékonyság egy fontos lépés a Hallgatók részéről, hiszen lehet csak egy csepp jótett ez a nagy tengerben, de mi a tenger, ha nem cseppek sokasága?
 

KEFE GT - Gólyatábor

Már tradíciónak mondható, hogy a Keleti Kar, a székesfehérvári telephellyel közösen rendezi meg minden évben a leendő elsősöknek szánt gólyatáborát. A tábor minden évben más más tematikában próbálja közelebb hozni egymáshoz a Karok leendő hallgatóit és egy utolsó felejthetetlen élményt adni nekik a nagy egyetemi élet előtt.

Nincs kiválasztott galéria