• Kihez fordulhatsz, ha bármilyen oktatási-mentális-lakhatási problémád van?
  2022. február 28.

  Who can you contact if you have any educational-mental-housing problems?

 • Junior szoftverfejlesztő munkalehetőség
  2022. január 27.

   

  Szakmai fejlődésre, érdekes feladatokra vágysz? Nálunk a helyed!

  Ha érzel magadban lendületet és szakmai tudásod szeretnéd elmélyíteni az egyetemi tanulmányaid mellett (részmunkaidő opció), az alábbi lehetőség neked szól:

  Junior Szoftverfejlesztő


 • Jövőnk autója, autónk jövője
  2021. november 29.

  Az Óbudai Egyetemmel való együttműködés keretében tovább folytatódik a Bosch rendezvénysorozata! 

  “Jövőnk autója, autónk jövője” – virtuális autózás a közlekedés fejlődésében. 

  Előadó: Serrano Viktor, Bosch Magyarország

  Időpont: 2021. December 7. (kedd) 18:00 

  Helyszín: MS Teams felület 

  A beszélgetés témaköre az önvezető járművek jelenlegi műszaki megoldásai és jövőbeli fejlesztései. Hol vannak a határai a vezetést segítő rendszereknek és hol kezdődnek az ember általi vezetést kiváltó technológiák? Milyen nagyobb műszaki területei vannak a fejlesztésnek? Vannak-e műszaki határai a fejlesztésnek? Vagy határt a jogi, a morális értékek és mérnöki etika adja?   

  Csatlakozz, tapasztalj, kérdezz, mi válaszolunk!   


   
  Regisztráció: https://kando-szakkoli.uni-obuda.hu/

 • 2023. évi Nemzetközi Informatikai Diákolimpia
  2021. november 29.

  Mutasd meg kreativitásodat az egész világnak!


  Adj ötletet Te a 2023. évi Magyarország által szervezett Nemzetközi Informatikai Diákolimpia logójához!
  Alkoss egyedi és jól azonosítható IOI 2023 logót és zsebeld be az értékes nyeremények egyikét, majd élvezd, ahogy közel 100 országban csodálják a műved!
  A logó megjelenik az IOI 2023 hivatalos felületein, reklámanyagokon, rendezvénykellékeken, ruházati termékeken és a feladatlapokon is, így mindenkihez eljut.
  ℹ Még több információért kattints az alábbi linkre:

    https://digitalisjoletprogram.hu/.../palyazati-felhivas-a...

 • Gólyabál 2021
  2021. október 29.

 • HÖOK Stipendium Hungaricum
  2021. október 20.

  Dear Student,

  Let us to congratulate you for your Stipendium Hungaricum scholarship! Please allow us to inform you about a great opportunity: to help students arriving to our country, the National Union of Students in Hungary has established a Mentor Network for students within the Stipendium Hungaricum Scholarship programme. 

  For registration, please use the following link:

  Registering to our network has numerous advantages:

  - you may have a chance to make new friends from other countries and cultures.

  - you can practice your English skills.

  - you can participate in several cultural and educational/vocational programmes that are free of charge for you.

  - you receive a safety net of mentors and fellow mentees to share and work out issues together.

  For more details, please click here!

 • Sport és kulturális pályázat meghosszabbítva
  2021. október 11.

  Kedves Hallgatók!

  A pályázati portál átmeneti működési hibája miatt a sport, valamint kulturális támogatások igénylésének a pályázati időszakát szerda délig (10.13. 12:00) meghosszabbítja a bizottság. Az esetleges kellemetlenségekért elnézéseteket kérjük.

 • Mateking 2021
  2021. október 08.

  Mateking hozzáférés újra!

  A mateking egy forradalmian új matektanulási módszer, amit azért választottak már több mint 160 ezren, hogy végre ne álljon a matek a tanulmányaik és a sikereik útjába. Rövid, könnyen érthető epizódokban, szemléletes példákkal magyarázzuk el a legbonyolultabb matematikai összefüggéseket is. Ezzel nem csak rengeteg időt spórolunk meg a nálunk tanuló diákoknak, de közben igazi élménnyé is változtatjuk számukra a matektanulást.

  És most nem csak időt, hanem még pénzt is spórolunk Neked, ugyanis a HÖK-kel közösen rengeteg ingyenes hozzáféréssel és szintén rengeteg 50%-os kedvezményes hozzáféréssel szeretnénk hozzájárulni a félév sikeréhez.

  A HÖK és a mateking.hu közösen segít nektek a matekos tantárgyak könnyebb teljesítésében. Ezért 2021. október 11-én 18 órától 200 darab ingyenes és 400 darab 50%-os mateking hozzáférést osztunk ki. A kedvezményt úgy tudod igénybe venni, hogy az előfizetésnél beírod a következő kuponkódot: OEpass

  Az első 200 beváltó kapja a 100%-os kedvezményt az utánuk következő 400-an pedig az 50%-os kedvezményt. Úgyhogy légy résen!

 • IKoN
  2021. október 08.

  Kedves Hallgatók

  Az Ifjú Konzervatívok a Nemzetért Egyesület (IKoN) Sinkovits Imre Kollégium néven 2021 végén szakirányú képzést indít. A kollégium célja az, hogy a kevesebbek által ismert magas művészeten kívül, a könnyedebb, mindenkihez eljutó művészetértelmezésben is feltárja és erősítse a meglévő nemzeti jelleget.

  A kollégium keretein belül két nagy területet érintünk. Az egyik a film- és színművészet, a másik pedig a kortárs próza. Minden kollégiumi hétvégén neves előadók, művészek, közéleti személyiségek tartanak majd előadást és vitaindító konzultációs alkalmakat a megadott témakörökben.

  Olyan 35 év alatti, felsőoktatási intézményekben tanulmányokat folytató egyetemi hallgatók, doktoranduszok, illetve a terület iránt érdeklődő fiatal felnőttek jelentkezését várjuk, akik jelenlegi, vagy későbbi tanulmányaik, valamint munkájuk kapcsán szeretnének mélyebb ismereteket szerezni a filmelmélet, filmesztétika, kultúra és nemzetpolitika, valamint a szépirodalom területein.

  Jelentkezés október 31-ig a kollégiumban. 

  További információ az alábbi linken:

  SIK felhívás

 • Gólyahajó 2021
  2021. szeptember 27.