KANDÓ Hallgatói Körök

Kandó FM

Nagy múltú kari rádió, mely feladatának tekinti az egyetemi szellemiség életben tartását. Teszi mindezt úgy, hogy közben lehetőséget biztosít önmaguk kipróbálására, fejlesztésére azon hallgatók számára, akik érdeklődnek a rádiózás, műsorkészítés iránt.

Főszerkesztő: Stiffel Balázs stifibazsi@unifm.hu


Gepárd Security

E hallgatói kör tagjai kezeskednek az egyetemi rendezvényeken biztonságunkért. Segítséget nyújtanak a bulik szervezőinek, eközben ügyelnek a rendre, gondoskodnak róla, hogy minden zökkenőmentesen menjen.

Körvezető: Csuzi Henrik csuzi.henrik@gmail.com


Kandó Videó Stúdió

Tartalmas, sikeres történettel bíró hallgatói kör, tagjai jelen vannak a nevezetes egyetemi rendezvényeken, s mozgóképen örökítik meg azokat az utókor számára. Ráadásul igazán élvezhető módon! Ha egy menő videón látjuk viszont vigyorgó arcunkat, az valószínűleg az ő kezük munkája. Az olyan hallgatók, akik szívesen megismernék a videós riportkészítés, a studióbeli háttérmunkák, az operatőrök világát, nagyszerű közösségre lelhetnek a KVS berkein belül.

Főszerkesztő: Lánczos Dávid l.david0593@gmail.com


Kandó Ifjúsági Napok Marketing Köre

A Kandó Ifjúsági Napok sok hallgató szívügye a KVK-n, s azon túl is. A kör célja első sorban a KIN Kupa hatékony menedzselésének támogatása, szponzorok szerzése, valamint effektív marketing útján. Azon hallgatók, akiket érdekel a kapcsolattartás különböző vállalatokkal, helyi, országos és nemzetközi piaci szereplőkkel, esetleg a videóvágással, vagy a marketing más ágazataival ismerkednének meg közelebbről, netalán „csak” fontos számára a KIN Kupa, ebben a hallgatói körben lehetőséget kapnak az önmegvalósításra.

Körvezető: Kiss Zoltán zoltan.kiss02@gmail.com


ÁramKör

A villamosmérnöki képzésben – annak minden erénye ellenére – sokan keveslik a forrasztási, áramkör tervezési, -építési gyakorlatokat. Ezt pótolandó jött létre a KVK józsefvárosi telephelyén az ÁramKör, mely Mészáros András, tanár és hallgató segítségével útmutatást ad az érdeklődők számára a hobbielektronika útvesztőiben.

Körvezető: Mészáros András meszaros.andras@kvk.uni-obuda.hu


Fotókör

A Fotókör feladatának tekinti az egyetemi rendezvények minél professzionálisabb fényképes megörökítését. Lehetőséget biztosít a fotózás irányt mélyebben érdeklődő hallgatók számára, hogy fejlesszék magukat ezen a területen, megfelelő hátteret biztosítva a tanulásnak.

Körvezető: Izsó Gergely izso.gergely@hok.uni-obuda.hu

Nincs kiválasztott galéria