Gyakornoki programot hirdet a Grundfos

A víz életet teremt. Víz nélkül nem lenne élet a Földön. A Grundfos célja a kezdetektől fogva az volt, hogy elérhetővé tegye a vizet. Ahol víz, ott a Grundfos!

A Grundfos Magyarország Gyártó Kft.

Kutatás+Fejlesztési területére, nemzetközi szervezetbe

GÉPÉSZMÉRNÖK HALLGATÓK

számára kínál gyakornoki lehetőséget!

Ha szeretnél már hallgatóként megismerkedni egy nemzetközi kutatás-fejlesztés szervezettel, gyakorlatot szerezni már tanulmányaid alatt, vagy szakdolgozat/diplomaterv témát keresel, és heti legalább 2-3 napot munkavégzéssel tudsz tölteni legalább még fél-1 évig, akkor várunk a székesfehérvári kutatás+fejlesztés csapatban!

Leendő feladataid:

• Tervezői/fejlesztői csapatainkban a mérnöki változtatások, továbbfejlesztések támogatása, részvétel a megoldások közös kitalálásában
• CATIA V5 - ben modellezés, rajzolás
• SAP adatgyűjtések, Excel-ben való adatkezelés
• Egyéb mérnököket segítő műszaki tevékenység

Jelentkezz hozzánk a grundfosgo@grundfos.com e-mail címen, ha:
• Megvan benned a természetes kíváncsiság és a kalandvágy, ami új területek felfedezésére és megismerésére sarkall.
• Energikus csapatjátékos vagy, aki ugyanakkor képes függetlenül is dolgozni. Alkalmas vagy arra, hogy az érintett felek jelentős mértékű bevonásával s azok megelégedettségére önállóan elvezesd saját feladataidat a kitűzött célig.
• Célorientált és optimista vagy, az előtted álló kihívások leküzdésében pedig kitartónak bizonyulsz.
• Ambiciózus vagy, de nem csupán magaddal kapcsolatban. Mások sikeréhez is hozzájárulsz.
• Fejlődni akarsz!

Nemzetközi csapatunkban a kommunikáció gyakran angolul zajlik, ezért az angol nyelvtudás elengedhetetlen feltétele annak, hogy nálunk dolgozz.

A Grundfosról: Poul Due Jensen, a Grundfos alapítója 1945-ben hozta létre a vállalatot, amely az elkövetkező évtizedek során az iparág piacvezetője lett. A dániai székhelyű, 86%-ban alapítványi és 12%-ban magántulajdonú Grundfos cégcsoport mára a világ 57 országában folytat üzleti tevékenységet és 18.000 alkalmazottat foglalkoztat. Alapelveink szerint
„A világot jobb állapotban kell továbbadnunk a következő generációnak, mint ahogy azt mi kaptuk meg, ezért felelősségteljesen kell cselekednünk.”
A cégcsoport fejlesztési tevékenységei ma már 3 fejlesztési központban zajlanak, közel 800 fő alkalmazásával – Dániában, Kínában, és a globális kutatás-fejlesztés stratégiával összhangban 2007-ben Magyarországon is létrejött az R&D, mely mára 55 mérnököt és mérnökasszisztenst foglalkoztat, akik a motorok és szivattyúk fejlesztésén, létrehozásán dolgoznak. 2013. júliusában átadták Székesfehérváron a kutatás+fejlesztés új irodaépületét, mely helyet biztosít egy 3000 nm-es, a cégcsoportban egyedülálló fejlesztési labornak és az elkövetkezendő évek létszámbővüléseinek is.

A Grundfosnál megvannak a válaszok a jövő kérdéseire. Mi teszünk egy jobb világért. És Te?

Az eredeti hirdetést itt találod.