BGK Rendezvények

E-Sport Bajnokság:

Minden tavaszi félév elején megrendezésre kerül a Bánki E-Sport Bajnokság. A hallgatók több számítógépes, illetve konzolos játékban mérhetik össze tudásukat, a végén pedig eredményhirdetés keretein belül vehetik át az ügyességükért járó díjat. A rendezvényen évről évre egyre több hallgató vesz részt.

 

Bánki Koponyája:

Egy rendezvény, ahol bárki megmutathatja, több esze van, mint amennyi látszik! A Bánki Koponyája megszervezésével arra törekszünk, hogy egy kvízjátékon belül versenghessenek egymással a hallgatók. 3 fős csapatokba szerveződve, több témában is helyt kell állni, így bíztatva arra a versenyzőket, hogy nem csak célpontosított, hanem átfogó tudásra is szert kell tenniük.

 

Kocsmasport Bajnokság:

Karunkon a hallgatóknak lehetőséget adunk a lehető legtöbb felületen megmérettetni magukat, így például a Bánki Kocsmasport Bajnokságon is. Darts-ra, csocsóra vagy éppen sörpongra lehet jelentkezni ezen rendezvény keretein belül, és egy teljes estés mulatságon keresztül dönthetik el egymás közt ki is a legjobb, a legügyesebb.

 

Hallgatói- és Állásbörze:

Minden őszi félévben a Hagyományőrző Kupa napját megelőző napon kerül megrendezésre a Bánki udvarán a Hallgatói- és Állásbörze, ahol megjelenési felületet biztosítunk az összes hallgatói körnek, ami üzemel a Bánkin, illetve különböző, erre igényt tartó cégeknek. Sok hallgató fordul meg az udvaron, akik kedvükre nézelődhetnek, válogathatnak melyik hallgatói körbe szeretnének becsatlakozni, vagy éppen melyik cégnél szeretnék a szakmai gyakorlatuk tölteni.

 

Bánki Autós Nap:

A Bánkin szinte már hagyományként tekintünk arra a rendezvényre, ami sok hallgatónak a kedvence: a Bánki Autós Nap. Egy gépészmérnöknek készülő hallgatónak, hogy is ne tetszene, ha egy napon keresztül az iskola udvarán hallgathatná a kedvenc autója gyönyörű hangját, megvizsgálhatná más járgányát, vagy éppen a saját kis szíve csücskét hozhatná el megmutatni a többi hallgatónak?! Így hát minden félévben egyszer lehetőségünk nyílik ezt megélni, és olykor még driftbemutatóval is tudjuk fűszerezni az egészet, hogy biztosan megdobogtassa minden Bánkis szívét!

 

Hagyományőrző Kupa:

Minden félévben megrendezésre kerül egy a Bánkisok által már jól ismert és közkedvelt rendezvény, mely a Bánki Donát Hagyományőrző Kupa nevet viseli. A rendezvény keretein belül van lehetőség különböző hagyományok megismerésére, mint például a sörváltó. Általában alternatív lehetőségekkel is bővítjük a kínálatot. A Kupa lehetőséget ad kikapcsolódásra, szórakozásra, valamint a tanárokkal való közös hang megtalálására. Méltán a legnevesebb Bánkis rendezvény.

 

Szakestélyek:

Ezen a minden félévben megrendezésre kerülő eseményen vehetik át a végzős hallgatók a Bánkis végzős gyűrűt. Színvonalas előadásokat hallgathatunk meg mind hallgatói, mind oktatói részről. A rendezvény keretein belül jó hangulat uralkodik, ezen kívül a tanárok is szép számmal látogatnak el eme nemes eseményre.

 

Mikulás Nap:

Mint azt a neve is mutatja, a Bánkira is ellátogat minden évben a Mikulás. Ennek okán forralt borral és forró teával, valamint szaloncukorral kedveskedünk a hallgatóknak. Ezen felül ki van helyezve egy becsületkassza is. A kasszában összegyűlt adományokat a Bánki Donát szülőfalujában található óvoda kapja évről évre. Ezen kívül, játékokat is gyűjtünk és ezek is az óvoda játszóházát gazdagítják, melynek a gyerkőcök rendkívül szoktak örülni.

Tovább a galériára