BÁNKI (BGK) Rendezvények

Hagyományőrző Kupa:

Minden félévben megrendezésre kerül egy a Bánkisok által már jól ismert és közkedvelt rendezvény, mely a Bánki Donát Hagyományőrző Kupa nevet viseli. A két napos rendezvény első napján hallgatói tevékenységgel kapcsolatos programokon vehetnek részt a hallgatók. Az őszi félévben a Hallgatói Börze várja a diákokat, melynek keretein belül a hallgatói körökhöz lehet csatlakozni, illetve érdeklődni, hogy mivel is foglalkoznak. A Kupa második napja lehetőséget ad kikapcsolódásra, szórakozásra, valamint a tanárokkal való közös hang megtalálására.
 

Bánki LEGO Nap:

A tavaszi félévben a Bánki LEGO Nap kerül megrendezésre a Kupa első napján. Ezen az esemény LEGO Mindstorms robotokat kell programozni és adott pályán végigvezetni. Középiskolások és egyetemisták is nagy számmal vesznek részt ezen a kihívások nagyon jó eredményekkel.
 

Szakestélyek:

Ezen a minden félévben megrendezésre kerülő eseményen vehetik át a végzős hallgatók a Bánkis végzős gyűrűt. Színvonalas előadásokat hallgathatunk meg mind hallgatói, mind oktatói részről. A rendezvény keretein belül jó hangulat uralkodik, ezen kívül a tanárok is szép számmal látogatnak el eme nemes eseményre.
 

Mikulás Nap:

Mint azt a neve is mutatja, a Bánkira is ellátogat minden évben a Mikulás. Ennek okán forralt borral és forró teával, valamint szaloncukorral kedveskedünk a hallgatóknak. Ezen felül ki van helyezve egy becsületkassza is. A kasszában összegyűlt adományokat a Bánki Donát szülőfalujában található óvoda kapja évről évre. Ezen kívül, játékokat is gyűjtünk és ezek is az óvoda játszóházát gazdagítják, melynek a gyerkőcök rendkívül szoktak örülni.

Tovább a galériára