Stresszkezelő Tréning

Mi is az a stressz? Milyen stresszoroknak vagyunk kitéve? Milyen megküzdési módok vannak? Hogyan segíthet a relaxáció a céljaid megvalósításában? Hogyan hat a stressz a teljesítményre? TRÉNER: Rácz-Mészáros Ágnes pszichológus HELYSZÍN: Mozdonyos épület 1034 Bécsi út 94-96/C épület 203-as terem REGISZTRÁCIÓ: events.uni-obuda.hu

STRESSZKEZELŐ TRÉNING

Nyakunkon a vizsgaidőszak! Nehezen birkózol meg a stresszhelyzetekkel? Gyakran érzed úgy, hogy ilyenkor összecsapnak a fejed felett a hullámok? Akkor itt a helyed a 4 órás villámtréningünkön! A vizsgadrukk, a szorongás és a stressz természetes velejárói a vizsgaidőszaknak, de mértéke és a teljesítményre gyakorolt hatása kontrollálható.

Célunk, hogy a tréning résztvevői könnyebben tudjanak megbirkózni a vizsgaidőszak jelentette nehézségekkel, hatékonyabban tudjanak felkészülni, és eredményesebbek legyenek a vizsgán való szereplések alkalmával.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de a férőhelyek száma miatt előzetes regisztrációhoz kötött! Ha mégsem tudsz jönni, akkor minimum egy nappal az esemény előtt jelezd.

MÁJUS 9. CSÜTÖRTÖK

10:00-14:00