BÁNKI Hallgatói Körök

PLC Szakkör (BGK)

Szeretnél az órai anyagon túlmenő tudást szerezni? Szeretnél olyan területen tapasztalatot szerezni, amit akár később a való életben is hasznosítani tudsz? Esetleg csak érdekel a PLC programozás? Csatlakozz a PLC körhöz! Általában hetente találkozunk az A66 teremben, ahol az ott lévő technológiákat programozzuk fel. Ha bármi kérdésed lenne, keress minket Facebookon, vagy a bence.ver@gmail.com e-mail címen.

Körvezető: Vér Bence Farkas

 

Formula Student (BGK)

Alakulóban lévő Formula Student csapat várja szeretettel az érdeklődő hallgatókat, akik ki szeretnék magukat próbálni egy nemzetközi versenysorozaton, és nem hátrálnak meg egy versenyautó tervezésétől, vagy éppen kivitelezésétől.

Körvezető: Felvári Bálint Jelentkezni a felvari.balint@bgk.uni-obuda.hu e-mail címen lehet.

 

Bánki Donát Média Kör

Karunkon nagy múltra tekint vissza a Bánki Donát Média Kör. A kör tevékenységét tekintve újságírással, szerkesztéssel, fotózással, videózással valamint a rendezvények hangosításával, „megzenésítésével” foglalkozik. A kar minden nagyobb rendezvényén jelen vagyunk, legyen az a Hagyő, a Gólyatábor, egy-egy szakmai nap vagy akár a diplomaosztó. Éppen ezért „munkatársból” sosem elég! Ha érdekel az újságírás, tanulnál szerkesztést, érdeklődsz a fotózás, videózás iránt vagy tudsz hangosítani, jelentkezz hozzánk! Légy a Bánki Média Kör tagja!

Jelentkezésedet várjuk a varhalmi.sandor@hok.uni-obuda.hu e-mail címen. Körvezető: Várhalmi Sándor

 

Társasjáték Kör (BGK)

Ha van kedved hetente 1x-2x összeülni ismerős és új arcokkal, egy rövid társasozásra, természetesen egy-két pofa sör mellett (opcionális), akkor a legjobb helyen jársz.

Jelentkezés: e-mail: banko87@gmail.com, vagy papíron: BGK HÖK iroda.

 

Bánki Donát Hagyományőrző Kör

A Kör célul tűzte ki, a Szakestélyek lebonyolítását, a Hagyományőrző Kupa és a Ballagás megszervezését, „Bánki Donát” emlékkirándulások szervezését, Bánki Donát sírjának éves megkoszorúzását, neves „Bánkisok”-ról való megemlékezéseket, valamint a Kar hagyományainak továbbadását és a „Bánkis szív” halhatatlanságának megtartását.

Jelentkezni lehet a BGK Hök irodájában vagy a Kör tagjainál személyesen.

 

Hegesztő Szakműhely (BGK)

Ha van kedved megismerkedni a hegesztés titkaival mi több, ki is próbálnád akkor várunk szeretettel minden héten 2 alkalommal. A kör látogatása minden hallató számára ingyenes.

Jelentkezésedet várjuk a Bánki Hök irodában, illetve a dunavolgyi.david@bgk.uni-obuda.hu e-mail címen. Körvezető: Dunavölgyi Dávid

 

Hobby és Veterán Jármű Kör (BGK)

Megismerkednél a veterán járművekkel esetleg neked is áll egy a garázsban?? Netán autódat/motorodat szeretnéd egy kicsit fejleszteni?? Akkor várunk téged szeretettel a körünkben, ahol hetente egy foglalkozáson vehetsz részt és próbálhatod ki magad, hogy, hogy is kell felújítani valamit.

Jelentkezésedet várjuk a BGK HÖK irodában.

 

Pneumobil (BGK)

A hallgatói kör célja olyan sűrített levegővel meghajtott járművek tervezése és építése, mely futamonként egy palackkal (10 l, 200 bar) minél gyorsabb legyen, minél messzebbre jusson, minél kevesebbet fogyasszon. Ehhez várjuk a lelkes jelentkezőket, akik bele szeretnék magukat ásni a Pneumatika rejtelmeibe.

Jelentkezésedet várjuk a Bánki Hök irodában vagy a Hallgatói Műhelyben.

 

Tésztahíd építő kör (BGK)

Gondolnád, hogy 1 kg spagetti felhasználásával akár egy fél tonnát elbíró szerkezetet is lehet építeni? Amennyiben érdekel ez hogyan lehetséges, csatlakozz hozzánk! Minden évben megmérettetjük magunkat az őszi félévben egy háziversenyen, tavasszal pedig a Tésztahíd Építő Világbajnokságon. Számos kiemelkedő eredményt tudhatunk a hátunk mögött, aminek akár Te is a részese lehetsz!

Jelentkezni a laky.norbi@gmail.com e-mail címen lehet. Körvezető: Laky Norbert

Nincs kiválasztott galéria