2017 Legizmosabb Egyeteme

Keressük Magyarországország Legizmosabb Egyetemét!

 

2017 május 2-19.                                      

Ha részt veszel a „Keressük az ország Legizmosabb Egyetemét!” kihíváson, nemcsak edzettségedet, de szerencsédet is próbára teheted.

 

Nyerhetsz egyéniben:

Intézményenként 3 szerencsés résztvevő egy-egy

10.000 Ft-os Decathlon sportszer-utalvánnyal gazdagodhat.

 

Nyerhetsz csapatban is:

A 2017 Legizmosabb Egyeteme Fődíj*

1 millió Ft értékű Decathlon sportszer-utalvány.

                                  

A 2017 Legizmosabb Egyeteme intézményi főszervezőjét

egy 50.000,- Ft értékű Feldobox wellness utalvánnyal díjazzuk.

 
*Értékelési szempont: Az egy tanintézmény összes versenyzője által megemelt súly összege x a regisztrált intézményi hallgatók létszámának arány alapján a legmagasabb értéket elérő egyetem vagy főiskola.
 A program megvalósítását a Szerencsejáték Zrt. támogatja.
   

Mozdulj meg a 2017. május 2-19. közötti időszakban, tegyél a sportosabb, egészségesebb életmódért, és nyerd meg a Decathlon sportszer-utalványok egyikét!

 

A kampány arca Lám Bálint (becenevén „a Torony”) birkózó, a Testnevelési Egyetem hallgatója, aki megmutatja, hogy nem is olyan nehéz a kihívást teljesíteni.

Bálint eredményei: Universiade bronzérem (2013. Kazany, 27. Nyári Universiade KF-120 kg), kétszeres Egyetemi világbajnoki cím 130 kg-ban (2014. Pécs, 2016. Çorum), az Év Egyetemi Sportolója díj birtokosa (2016)

 

A május 2-19. közötti kampány időszakban keresd intézményedben

a plakátot, amin rajta van a kihívás napja és helyszíne.

 

A feladat leírása:

2 illetve 4 kg-os logózott kettlebellel a promóciós padlómatricán lévő lábnyomba állva, a kettlebelt két kézzel emelve/tartva kell minél több guggolásból felállást elvégezni.

A versenyre történő jelentkezési szándékodat a verseny napján a szervező sportirodás kollégának jelezd (szervezői pólóban találod meg, a kampány strandzászlójánál).

A versenyt a választott nap folyamán bármikor végezheted, de FONTOS, hogy előtte regisztráld magad (név, email cím, telefonszám), hogy tudjunk SportPontot adni, és értesíteni lehessen, ha megnyerted a 3 darab 10.000,- Ft értékű Decathlon sportszer-utalvány egyikét.

 

Szabályok:

  • a promóciós padlómatricán lévő lábnyomba állva, a kettlebelt két kézzel emelve/tartva kell minél több guggolásból felállást elvégezni,
  • egy hallgató többször is emelhet a nap folyamán, de ebben az esetben is csak egyszer számít bele a létszámba, mivel egy regisztrációja van, az emelt súlyba viszont beleszámít az eredménye.),
  • lányok, fiúk egyaránt emelhetik bármelyik kettlebelt, megkötés ezzel kapcsolatban nincs,
  • a kettlebelt két kézzel emelve/tartva kell minél több guggolásból felállást elvégezni
  • a részvétel és a gyakorlat teljesítése után Szerencsekupont adunk. Ezt töltsd ki, és válaszolj a kuponon feltett kérdésre is!
  • aktivitásodat Oklevéllel is megköszönjük
  • a sorsolás a helyszínen történik, nyeremények (3 darab 10.000,- Ft-os Decathlon sportszer-utalvány) átadása (erről fotó készítése).

A kihívást szelfizheted is, amit kérünk, hogy oszd meg a saját oldaladon, és a kampány Facebook oldalán is: https://www.facebook.com/egyetemisport/

Ne felejtsd a poszthoz odaírni: #legizmosabbegyetem

 

Vegyél részt a „Keressük az ország Legizmosabb Egyetemét!” kihívásban,

és nyerj 10.000,- Ft értékű Decathlon sportszer utalványt!

 

Mozdulj Rá! Te is!